Ik ben Anna Marie Oost, mijn bedrijf heet Ooststyling. Ik ben al heel lang bezig met interieurs, kleuren, nieuwste trends enz. 

En met een man die projectontwikkelaar is gaat het ook aan de keukentafel vaak over wonen.

 

Interieurstylist ben je niet zomaar, ik heb dan ook de nodige opleidingen gevolgd en mag me nu ook gediplomeerd Stylist en lichtadviseur noemen. 

Met alleen een diploma ben je er natuurlijk niet, creativiteit is onmisbaar in dit vak, gelukkig is dit ruim voorhanden. Ik heb al veel leuke opdrachten mogen uitvoeren, zo heb ik alweer voor de 2e keer mee mogen werken aan de VTwonen  & Design beurs. Ook heb ik een maandelijks woonitem op Omroep Flevoland en mag ik hun studio elke 3 maanden stylen.

 

Ik haal er heel veel energie en plezier uit door met mensen in contact te komen, en te helpen met tips en trucs voor al hun woonvragen. Ik adviseer welke kleuren en accessoires je het beste kunt combineren, denk mee over de optimale indeling van de ruimte en maak 3D visualisaties en moodboards om je te verrassen met nieuwe ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Uiteraard passend bij jouw woonwensen en woonstijl. Met een 3d visualisatie kun je zien wat kleur en meubels doen met de ruimte. Doormiddel van een filmpje of met een virtual reality-bril kun je in de ruimte van het huis goed zien hoe het uiteindelijk wordt.

Graag geef ik je ideeën en tips voor een mooie, functionele inrichting die prettig voelt.

 

Less House, More Home

Met vriendelijke groet

Anna Marie Oost